Lidt om mig

Da jeg var 6 år startede min danseverden. Den fortsatte derfra og 13 år frem med standard og latin-amerikanske danse, senere fulgte Jazz og stepdans med. Jeg holdt en pause på nogle år hvor jeg var beskæftiget med mand og børn. Derefter startede jeg op igen for alvor i 1992 med Orientalsk Dans.

Efter nogle år fulgte Spansk-arabisk, Zigøjnerdans og Flamenco. Herefter begyndte jeg på opfordring at undervise, hvilket jeg holder utrolig meget af, især når jeg ser at folk er samlet og glade efter under-visningen. Derudover glæder det mig at se fremskridtet for mine elever og deres kropbevidsthed.

 

Jeg har desuden modtaget undervisning i Orientalsk Dans af forskellige udenlandske undervisere. Derudover har jeg deltaget i Flamenco kursus i Granada. Jeg underviser i Randers og Horsens i orientalsk dans og Zigøjnerdans.

 

Endvidere er vi 4 kvinder i dansegruppen Flores de la Luna, som har eksisteret siden 2003. Vi tager ud og optræder til forskellige arrangementer såsom f.eks. fødselsdage, byfester mm. Vi varierer vores optræden med mange forskellige danse som: Orientalsk, Zigøjner Spansk – Arabisk, Fransk Jazz, Swing og Flamenco dans.

 

Jeg medvirker som skribent i en ny bog om Orientalsk dans (mavedans) der hedder " Mosaik, mavedans og passion ", som er udkommet den 8 september 2009 på forlaget Primabella. Bogen er underholdende, oplysende og debatskabende og består af artikler skrevet af 25 danske mavedansere.

Pia Annette Al.Asadi, tlf. 21448199, mail: pia.asadi@get2net.dk - web: Claus Petersen